Veckans fàn
Men ikväll är det helt klart värt det, för vi ska ha en riktig myskväll med mycket kräng framför någon bra film.
(Och ja, klart vi har med oss dippa från Sverige, ni känner väll oss?)
haha, jag hade oxå tagit med mig dippa! =)
Hej Louise!
Hoppas du har de bra där borta i Kinaland!
När jag besökte Shanghai var jag bl.a uppe på våning
87 i "Jin Mao Tower", imponerande höjd!
Kram från dinmorskusin i Eslöv
Madeleine: Ett halvår utan dippa är otänkbart(;
Hej Lotta!
Det låter spännande, jag har sett bilder invändigt ifrån byggnaden, väldigt fräckt!Vi ska besöka Jin Mao Tower, men vi ska även upp i World financial centre(kapsylöppnaren) som ligger brevid, den ska vara ännu högre. Hjälp! Jag som är höjdrädd(;
Kram
Hahaha ni är för roliga! Har ni hittat nåt som motsvarar gräddfil? Eller créme fraiche är det väl ni använder när ni gör dippa. Är det den Berkely där uppe eller?
Sourcream ska va ungefär som gräddfil, men det påminner nog mer om creme frachie,eller en blandning av båda,vet inte,haha. Ja det är Berkley(: