Lediga sa du?

Nästa vecka har vi långledigt från skolan, för att månfestivalen äger rum. Vi är lediga från torsdag till söndag, underbart tänkte vi, MEN.. för att kompensera dom timmarna vi förlorar nästa vecka så kommer vi gå från 9.00-18.30 imorgon! Och direkt när vi slutat ska vi på månfestivals-"party" på skolan, det är i och för sig frivilligt, men vi kommer alltså befinna oss på skolan från 9.00-21.00...en fredag!
Nästa vecka går vi som vanligt måndag och tisdag, tack och lov, men på onsdag går vi från 9.00-20.00, medans dom sista 3½ timmarna består enbart av prov. Då ska vi kunna allt vi lärt oss denna och nästa vecka, och då är allt vi lärt oss på onsdagen inkluderat. Livet är tufft här i Kina.

Dagens lunch:

Sushi takeaway; Det fungerar som så att man står vid en stor disk och plockar själv sina inplastade sushibitar. Det finns alla möjliga och omöjliga varianter, dom två från höger tex är majsröra och ost(förvånansvärt god). Dom här 5 bitarna kostade 15Rmb(ca15kr). Lite annat än priserna i Sverige där det kan kosta 60-70kr.


Kommentarer
Postat av: Anna

fyyyyy faaaan.. Jag ska nog aldrig klaga på mina tider längre. :]

Längtar tills jag kommer till er och hälsar på..

Love yoooou <3

2009-09-24 @ 17:56:46
Postat av: Tesso

Ohhh fyyyy faaan!!!! Det va det jävligaste! Inte nog med att ni ska gå i skolan i 11 timmar på onsdag, ni har PROV de SISTA timmarna, hur kan de lägga det så?? då är man ju helt slutkörd i huvudet! vad goda sushibitarna ser ut, nu blev jag sugen. Men som ni skriver så är det ju skitdyrt här hemma, så det får vänta till nästa år;P

2009-09-24 @ 23:13:24
URL: http://metrobloggen.se/tesso
Postat av: Nicco

åhh va gott med sushi! :D Gjorde världens kärlekskommentar vid lägenhetsbilderna så dena blir bara en love förklaring till maten på bilden!

2009-09-26 @ 00:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0