En lägesrapport


-Som vi har berättat tidigare har vi problem med visumet. Vi måste åka till Hong Kong för att ordna ett nytt. Vi har pratat med både skolan och Spinn(företaget vi fick hjälp av att ordna resan) om varför skolan skickade ett mail till oss där det tydligt stod att vi bara skulle ordna visum för 3 månader hemma i Sverige, och sedan skulle skolan hjälpa  oss med resten.
Tydligen så har reglerna ändrats, innan behövde man inte åka till Hong Kong för att få ett nytt visum. Fine, saker förändras. MEN, skolans ursäkt till varför de gav oss fel information var att de inte hade hunnit ändra mailet(!!!), det tar 5 minuter!
Spinns ursäkt var att de bara skickar vidare mail som de får från skolan, och att det inte är deras ansvar vad som står i det, men hallå, anledningen till varför vi tog hjälp av Spinn var för att vi trodde de hade koll på allt, annars hade vi lika bra kunnat ordna resan/skolan själv. Det är ju deras arbete att veta allt angående dem praktiska sakerna, tycker jag iallafall!

Nu blir det så att vi åker till Hong Kong. Vi kommer förlora onödiga pengar på detta, men vi kommer förlora ännu mer om vi åker hem tidigare, så det finns inte så många alternativ.

Resan till Hong Kong blir av i början av februari, så att visumet hinner fixas i tid. 
Innan dess ska vi åka till Peking, Hangzhou och kanske till gula bergen, det ska bli spännande!

Tänk, det är bara 2 månader kvar! Tiden har gått så snabbt! Jag vill verkligen inte hem! (Såklart saknar jag er där hemma supermycket)

Kommentarer
Postat av: Tesso

Aaaah sluta! Kunde de inte komma på en bättre ursäkt? De kunde i alla fall ljuga, för det låter riktigt oprofessionellt att säga så, "vi glömde ändra mailet".

Tråkigt att ni måste lägga ut pengar som ni inte hade räknat med, men då får ni uppleva Hongkong iaf, ni får se det så;)

Helt sjukt att ni varit borta i 4 månader redan! Saknar er så mycket, men tiden går fort ändå!

Längtar såå mycket efter er!

2010-01-07 @ 23:50:16
URL: http://tessosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0